Role Playing Games
+7
МЕТАЛЕЦОТ
aleksbmk
P@VEL
BANNED_CAJKAN
Acika
HoLLoW
KlimentM
11 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Role Playing Games
Klimco ako sakas Elder Scrolls miki gi imat od prva do posledna PREJAKI SE
HoLLoW- Муабетчија
- Број на мислења : 64
Registration date : 2007-01-12
edni odnajdobrite RPG igri so gi imam igrano se Diablo(serial);Elder Scrolls(serial);Star Wars Knights of the Old Republic(serial) ;Vampire the Masquerade Bloodlines;Neverwinter Nights;Fable.......
a skoro site drugi rpg igri so se izlezeni odtogas se ili kopija od ovie ili nekoe novo sranje so ne vredit pet pari
a skoro site drugi rpg igri so se izlezeni odtogas se ili kopija od ovie ili nekoe novo sranje so ne vredit pet pari
mARKLAR- Форумџија
- Број на мислења : 122
Registration date : 2007-02-12
might and magic ne e kopija na nikoja i e mozda i prvata rpg hehe ako ne e togas sigurno e vo prvite. se igrat vo prvo lice imat izlezeno 10 deloj, najnovion Dark Messiah of Might And Magic e najubata igra so ja imam videno. prejaka e. vo prvo lice e i si gi gledas racete nozete se mecuavs so drugi lugje go turgas so noga pagjat na zemja go kasapis ti se krevat adrenalin i na kraj go fakjas mecot odnopaku i mu go zabodvis vstomak.
ne e prva sigurno ama to mi bese poentata(might and magic ne gi imam igrano)ama site novi serijali(na pr Dungeon Siege i Titan Quest se kopija na Diablo, po so Diablo e zacetnik na hack & slash podzanrot na rpg igrite)taka da retko nekoja nova igra da ne sodrzit elementi iskopirani od nekoja postara ili da ne e samo jaka grafika i sve drugo prilicno slabo(ko na pr TES:Oblivion)МЕТАЛЕЦОТ напиша:might and magic ne e kopija na nikoja i e mozda i prvata rpg hehe ako ne e togas sigurno e vo prvite.
mARKLAR- Форумџија
abe imat mnooogu igri so se samo grafika i nisto drugo mene 10000 pati mi se pojaki so losa ili barem sredna grafika ama da imet interesna prikazna dolga da e da te naterat 3 sati da igras ili pokje hehe i cesto prvite deloj se pojaki od poslednite to e primer so mnoogu igri ko age of empires empire earth itn itn
Usput gi nemam site TESHoLLoW напиша:Elder Scrolls miki gi imat od prva do posledna
mARKLAR- Форумџија
Абе ебаве гејмерите .. сите овие RPG се за PC. А кај се Legend OF Zelda едни од најдобрите RPG игри на сите времина. Кај се Final Fantasy НАЈдобрите RPG серии на сите времиња. Ај малце варијабилност .. не само за компјутер
ManOwaR`- Нов член
- Број на мислења : 33
Место : Прилепа Града
Registration date : 2007-07-24
Od Diablo 2 + exp i Sacred + exp Underworld nema poubaj offline rpg igri zosto celata e herojot da go krevate i da go napravite pojak. Inaku i Dungeon Siege 1 i 2 se dosta dobri igri isto i Fable a i Heroes seriite ne se losi posebno Heroes 5 + exp Hammers Of Fate(cela igra e 3d i ima ludnica grafika) edna od najdobrite rpg so gi imam igrano posebno e dobro toa so imas mnogu razni zamoci(plemijna) razni vidovi na magii i skiloj. Jas igram na scenario mapi a kampajnite mi se dosadni.
Metalcore- Број на мислења : 7
Место : Prilep
I edna rabota da prasam zosto Titan Qest mi koci i me isvrla a imam performansi duri i od recomendet ispolneto za da ja igram. Simnuvav i drajveri i razni gluposti no nisto. Isto kaj eden drugar so ima ist kompjuter kako mojot so malce poslab ram(768mb ima toj jas 1gb) se igra super a kaj mene isvrla whyyyy????
Metalcore- Број на мислења : 7
Место : Prilep
Страна 2 of 2 • 1, 2
Страна 2 of 2