Role Playing Games
+7
МЕТАЛЕЦОТ
aleksbmk
P@VEL
BANNED_CAJKAN
Acika
HoLLoW
KlimentM
11 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Role Playing Games
Во овој жанр спаѓаат легендите како Diablo, The Elder Scrolls, Neverwinter Nights, Gothic, Sacred, Fable The Lost Chapters... Кажете го вашетo мислење за овој вид игри и вашата омилена RPG.
Последната промена е направена од на Саб Јан 20, 2007 1:28 pm. Мислењето е променето 1 пати
KlimentM- Капетан на форумов
- Број на мислења : 181
Место : Дома
Registration date : 2007-01-12
Re: Role Playing Games
Diablo RULZ ama sega e vekje stara ama ke ima prodolzenie
HoLLoW- Муабетчија
- Број на мислења : 64
Не е сигурно дека Blizzard ќе направи трет дел од Diablo, но обожавателите имаат објавено сајт на Diablo3 со цел да им дадат до знаење дека се подготвени за ново продолжение.
Hehe ti imas pojma kolku pari napraj BLIZZARD so DIABLO treba da se nenormali za da ne napraet novo prodolzenie.
HoLLoW- Муабетчија
- Број на мислења : 64
World Of Warcraft е најпрофитабилната игра не само на Blizzard туку и во историјата на видео игри воопшто. Последниве 3 години Blizzard се зафатени со WoW, patch-ови и expansion-oт Burning Crusade.
Gothic 1, 2, 3 najjakite offline RPG so gi imam igrano dosega, a i Dungeon Siege ne e losa.
JAS seuste ja imam DIABLO 2
no pred nekoj den ja zedov TITAN QUEST 2
mng jaka igrica epten e ludilo baska nova igra e
POZDRAV
no pred nekoj den ja zedov TITAN QUEST 2
mng jaka igrica epten e ludilo baska nova igra e
POZDRAV
Abe i jas ja zedov titan quest ama mi se restartirat komjuteron ko ke ja uklucam.
Abe mene diablo uste mi e interesna ama drugata godina vo 2008 ke imat nova diablo.
P@VEL- Нов член
- Број на мислења : 46
Registration date : 2007-01-15
Да не ја заборајме и Dark Messiah Of Might And Magic. Јас викам дека оваа е најјаката RPG. Се игра во прво лице и имат мноооогу за играње. Не е ко оние шо се завршвет во 3 сати.
Oblivoin e zakon a Morrowind prvpat slusam.aleksbmk напиша:Probajte ja Morrowind i Oblivion pa ke prajme muabet za RPG igri
Абе и едната и другата се Elder Scrolls, само шо Morrowind е постара од Oblivion.
Знам дека Morrowind и Oblivion се закон, ама не ги имам пробано. Ако знајте од кај можам да ги спуштам пишите.
Последната промена е направена од на Сре Јан 17, 2007 8:40 pm. Мислењето е променето 1 пати
Acika напиша:oblivoin e zakon a morrowind prvpat slusamaleksbmk напиша:Probajte ja Morrowind i Oblivion pa ke prajme muabet za RPG igri
Ako imas sansa da ja igras da ne ja propustas, mozit postara e ama grafika imat pojaka od mnogu RPG denesni so se. Za ubo da ja igras trebit da imas min 512ram i 128mb graficka.
I Fable e mnogu zakon offline RPG igra. Mi se svigjat zs imat uba prikazna jaka grafika i se to...
IGOR- Капетан на форумов
- Број на мислења : 171
Место : Na Klupine Pokraj Ezero
Ако сакате hack & slash не смејт да ја пропуштите TitanQuest, а Gothic игрине се најзакон од класичниве RPG според мене.
sega vo 2008 osma ke imat prodolezenie od diablo lele super ke e ko ke i sednam nikoj ke nemojt da me stanit od kompjuterov
P@VEL- Нов член
sega mnogu ja igram Battlefield 2142 taja e najnovata so izleze mnogu e jaka vo idnina avionine se mn brzi koline letet da nejkis da se vozis ako ne ja imate igrano da si ja kupite i da vidite kolku e jaka
P@VEL- Нов член
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2